Pazartesi, Haziran 10, 2013

Boyner

Boyner'den alışveriş yapmayı sevmem. Ya çok pahalıdır malları, ya da ucuzdur ama uyduruk olur. Cem Boyner'e de YDH döneminden beri bir antipatim vardı. Halkı tanımadan sırça köşkünden politikaya atılıyor, sokakta yaşayanı tanımıyor, karşılaşmıyor bile diye düşünürdüm.
Adam son 3-5 gün içinde kendi kendini Gezi için tehlikeye attı. Dün şahsiyet (ya da Melih Aşık'ın söylediği gibi Beyfendi) Boyner holding'i hedef gösterdi, bugün hisseleri Borda'da çakılmış. Bu borsa işlerini anlamıyorum, parayla uğraşanları anlamıyorum. Bir miktar daha kazanmak insanların özgürlüğünden daha mı önemli. Referandumda, genel seçimlerde aman ekonomik stabiliyete zarar gelmesin diye beyfendinin gücüne güç kafan birçok bankacı vardı. Şu anki kısıtlamalar muhtemelen benden çok onların yaşamlarını kısıtlayacak. Bugünün geleceği çok öncesinden belliydi.
Aldırma kardeşim ne derse desin. Boyner'in yaptığı gibi riske at da beyfendicik görsün tanrı olmadığını. Boyner holding'in çakılması beyfendinin kontrol ilüzyonunu daha da güçlendirecek, başımıza daha beter tebelleş olacak.
Son dönemde primitive defenseleri üst üste sergiliyor zaten... projection, denial, projective idenfification,  splitting'in kralı. Daha ne vardı.


İhtiyacım yok ama Boyner'den alışveriş yapasım var. Beyfendiye karşı durma cesaterini gösterdi, umarım Cem Boyner bu durumdan fazla zarar görmez.

Hiç yorum yok: